top of page

DRINKS

OUR

THE BEST HOMEMADE DRINKS

#HOMEMADEDRINKS

HOMEMADE

FRESH DRINKS

Prod Ginger #.jpg
Prod Passion #_edited.jpg
Prod Lime #.jpg

We keep it fresh!

JORO Ginger (Gingabirie) wordt bereid met verse gember, water, kruidnagel, citroenzuur en suiker. Een scherpzoete drank met de aangename tinteling van gember in de keel. JORO Ginger kun je het beste ijskoud drinken.

Gember is een medicinaal keukenkruid en heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het ondersteunt de goede werking van de spijsvertering, een krachtige antioxidant en bevat tevens vitamines en mineralen.

JORO Passion is een friszoet drankje gemaakt van verse passievruchtensap, water en suiker. Een heerlijke dorstlesser, die ijskoud ook het lekkerst smaakt.

Passievruchten bevatten, net als gember, antioxidanten, vitaminen en mineralen. De vrucht kan o.a. de bloeddruk verlagen, vrije radicalen in het lichaam neutraliseren en cholesterol verlagend werken.

JORO Lime is gemaakt van pure limoensap, water en suiker. Het is een heerlijk frisse zoetzure drank en tevens een heerlijke dorstlesser.

Limoen is een rijke bron van vitamine C, versterkt het immuunsysteem, is goed voor de lever, tegen reuma en helpt tegen keelpijn.

FRESH LEMONADES

Prod Cherry #.jpg

JORO Cherry is een zoetzure fresh lemonade gemaakt van water, natuuridentieke kersen aroma, citroenzuur en suiker. Een heerlijke dorstlesser, die ijskoud ook het lekkerst smaakt.

Prod Orange Pineapple #.jpg

JORO Orange Pineapple is een frisse fresh lemonade gemaakt van water, natuuridentieke sinasappel en ananas aroma's, citroenzuur en suiker. Een heerlijke dorstlesser, die ijskoud ook het lekkerst smaakt.

Alle producten worden vers bereid en bevatten geen conserveringsmiddelen

bottom of page